Δώρα & Προσφορές

- Κατασκευή Ιστοσελίδας με 189€

Η κατασκευή ιστοσελίδας για μια επιχείρηση είναι πλέον το βασικό εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων.

Ο σκοπός για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι να φέρετε όσο το δυνατό περισσότερους νέους πελάτες σε επαφή μαζί σας. Το αποτέλεσμα της δημιουργίας της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση.

  Με 189€ σας παρέχουμε:

 • Την αγορά ονόματος (www.ονομα.gr)
 • Την μελέτη της ιστοσελίδας σας
 • Την κατασκευή ιστοσελίδας
 • Την Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για ένα χρόνο
 • Την διαφήμιση της ιστοσελίδας σας (καταχώρηση στο MyPortal.gr)
 • Την τεχνική υποστηρίξη της ιστοσελιδας σας.
 • Δημιουργία 5 λογαριασμών Email

Επιλογή ενός από τα κάτωθι designs (σε οποιοδήποτε χρώμα ή background ή ταπετσαρία) για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας:

Δείγμα 1
Δείγμα 2
Δείγμα 3
Δείγμα 4

σε συνεργασία με την MyCompany Projects.

 

 

- Δωρεάν Καταχώρηση στο MyPortal.gr

Το myportal.gr είναι ένας σύγχρονος οδηγός αγοράς και ενημέρωσης με πληροφορίες για όλα τα γεγονότα και θέματα. Μέσα από τις σελίδες του μπορείτε να ενημερωθείτε για την οικονομία, τον άντρα, την γυναίκα, το πρόγραμμα των κινηματογράφων, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τεχνολογικά νέα, αθλητισμός, συνταγές μαγειρικής αλλά και συνεντεύξεις και αφιερώματα από γνωστές προσωπικότητες της Ελλάδας.

Καταχωρήστε τώρα δωρεάν την επιχείρησή σας στο MyPortal.gr για 3 μήνες, με κάθε αγορά πακέτου sms.

 

 

- Τι πρέπει να κάνω για να παραλάβω αυτά τα προνόμια;

 • Για να καταχωρήσετε δωρεάν την επιχείρηση σας στο MyPortal.gr, αποστείλτε ένα email με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής σας, καθώς και το λογότυπο και 5 φωτογραφίες (.jpg μορφής) στο support@sms-now.gr, έχοντας σαν Θέμα του email την ένδειξη “Καταχώρηση MyPortal.gr”
 • Για την κατασκευή ιστοσελίδας με 189€, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2310 231 557 ή στο 211 800 5012
 • Για να σας αποστείλουμε το κουπόνι διαφήμισης στο Google Adwords, αποστείλτε ένα email με το ονοματεπώνυμο του λογαριασμού σας στο sms-now.gr στο support@sms-now.gr, έχοντας σαν Θέμα του email την ένδειξη “Δωρεάν Κουπόνι Google”, και θα σας αποστείλουμε το Adwords κουπόνι με το κωδικό εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

 

- Δωρεάν Κουπόνι Google Adwords των 75€

Αν έχετε κάνει αγορά πακέτου των 5.000 sms και πάνω, μπορείτε να αποκτήσετε το Adwords κουπόνι αποστέλλοντας ένα email στο
support@sms-now.gr, αναφέροντας το email που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας κατά την εγγραφή σας. Κάθε λογαριασμός στο Sms-Now.gr δικαιούτε 1 κουπόνι Adwords.

Στην συνέχεια εισάγετε το κουπόνι στο λογαριασμό σας στην Google και πληρώνετε το ποσό των 25 Ευρώ(στη Google) σύμφωνα με την πολιτική και τους όρους της Google ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα δωρεάν 75€ του κουπονιού που σας κάνουμε δώρο.

Τα κουπόνια χρησιμοποιούνται μόνο σε καινούριους AdWords λογαριασμούς με διεύθυνση χρέωσης στην Ελλάδα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας στον AdWords λογαριασμό σας εντός 14 ημερών από τη δημιουργία του λογαριασμού. Το ποσό του κουπονιού θα πιστωθεί αυτόματα στον AdWords λογαριασμό σου, αφού εισάγετε τις προτιμήσεις χρέωσής σας και τον κωδικό του κουπονιού.

Σημείωση: Θα χρεωθείςτε για διαφημιστικές δαπάνες που υπερβαίνουν το ποσό της προσφοράς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την πληρωμή οποιωνδήποτε φόρων. Εάν δεν επιθυμείτε να χρεωθείτε διαφημιστικές δαπάνες πέρα από το ποσό της προσφοράς, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε το λογαριασμό σας και να σταματήσετε την καμπάνια σας πριν ή μόλις εξαντληθεί το διαθέσιμο υπόλοιπο του κουπονιού σας.

Το κουπόνι προσφοράς δεν είναι μεταβιβάσιμο και δεν μπορεί να πωληθεί ή να ανταλλαχθεί.

Για να δείτε τους πλήρεις Όρους και τις Προϋποθέσεις του κουπονιού Google, μπορείτε να δείτε την ακόλουθη διεύθυνση:
www.google.gr/intl/el/adwords/coupons/terms.html